Sunday's news

Είδες; Άκουσες; Διάβασες; Στείλε ενα mail και θα το ανακοινώσουμε εμείς για σένα. kiriaki.1986@hotmail.com

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Κορίτσια ο... Σκαρμούτσος!!!

Η ομορφιά λένε είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Τί γίνεται όμως όταν καταλήγεις να γίνεσαι αντικειμενικά όμορφος... εφόσον στον ένα αρέσει το χαμόγελο σου, στον άλλο τα μάτια σου, σε κάποιον άλλο το σώμα σου και σε έναν άλλο τα... τατουάζ σου;
Δημήτρης Σκαρμούτσος, Μaster Chef στη ζωή και στις γυναίκες. Ένας άντρας που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες για πολλούς και διάφορους λόγους η κάθε μια απο αυτές, (και επιτρέψτε μου να σας πω οτι απο τη μέρα που ξεκίνησε το Μaster Chef μόνο γλυκόλογα ακούω για τον Σκαρμούτσο).
Είναι γεματούλης που οι πιό πολλές το θεωρούν sexy, έχει αυτό το ψεύδισμα στην ομιλία που τον κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο και φυσικά τα αμέτρητα τατουάζ σε όλο το σώμα που τον κάνουν να φαίνεται "κακό" παιδί, κι αυτός ο συνδυασμός αλήτη-ψυχούλα, είναι κι αυτός που ξετρελαίνει τον γυναικείο πληθυσμό. Στη ζωή του ήταν πολλές φορές τυχερός και πολλές άτυχος. Πάντα ήταν τυχερός στο θέμα της δουλειάς, αλλά άτυχος στα υπόλοιπα. Άπειρες αποτυχημένες σχέσεις, άπειροι αποτυχημένοι γάμοι, εθισμοί φοβεροί σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Το μόνο που πήγαινε καλά ήταν πάντα η δουλειά του και αυτή ήταν που τον έφερνε στα ίσια του.
Λόγω μιας κοπέλας που έμεινε έγκυος αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα και να μετακομίσει στα Χανιά, γιατί εκεί ήταν το σπίτι της. Αυτή δεν ήθελε να πάει στην Αμερική, ήθελε να μείνει στην Κρήτη. Εκείνος είχε φτάσει στα 31 και θεώρησε ότι ήταν η σωστή εποχή να αράξει και να γυρίσει πίσω, παρόλο που δεν ήθελε. Όμως εκεί που στην Αμερική έβγαζε τότε 95.000 δολάρια τον χρόνο, στην Ελλάδα έπαιρνε 420.000 δραχμές τον μήνα.
Δεν θυμάται πότε έκανε το πρώτο του τατουάζ, αλλά άν είχε καλό χέρι, θα γινόταν σίγουρα τατουατζής. Και μιλώντας για μαγειρική, μας συμβουλεύει λέγοντας πως το πιο επικίνδυνο πιάτο στον κόσμο είναι το σούσι από blowfish, ένα δηλητηριώδες ψάρι. Αν δεν φιλεταριστεί σωστά, μπορεί να σε σκοτώσει. Είναι πολύ λίγοι οι σεφ που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν σούσι αυτό το ψάρι.
Δεν υπάρχει χρόνος για την προσωπική του ζωή. Ξεκινάει 6 το πρωί και πάει στο μαγαζί για να κάνει προετοιμασία, το βράδυ γυρνάει σπίτι, βγάζει το σκύλο βόλτα και κοιμάται. Και την επόμενη πάλι τα ίδια. Στη ζωή του μετακομίζει πολύ, δεν μένει πολύ σε μια δουλειά. Στο Αλάτσι που είναι τώρα πέντε χρόνια είναι ρεκόρ, (το "Αλάτσι" βρίσκεται στη Βρασίδα 13 πίσω απο το ξενοδοχείο Hilton). Επίσης, δεν μένει στο ίδιο σπίτι πάνω από 2 χρόνια.
Aυτός είναι ο Master Chef ... Δημήτρης Σκαρμούτσος!!!
Καλή σας όρεξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου